ISEC on mukana suojaamassa COVID-19 -tartuntataudilta

HEPA-suodattimella varustetuilla ilmanpuhdistimilla saadaan vähennettyä koronavirusten määrää sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja mahdollisia tartunnan lähteitä.

20-03-2020 15:17:00

 

Koronaviruksen (SARS-CoV-2) aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia on muuttanut hetkessä maailmaa. Rajoituksia kokoontumiseen ja liikkumiseen on asetettu maailmanlaajuisesti. THL:n mukaan tähän mennessä tartuntoja on todettu yhteensä yli 200 000 166 maassa. WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Se aiheuttaa monille ihmisille huolta ja epävarmuutta eikä tilanteeseen kukaan ole osannut varautua.

Suomessa todetuista COVID-19-tapauksista suurin osa on ollut lieviä ja vain osa on tarvinnut sairaalahoitoa. THL suosittaa, että paikoissa, missä virus leviää eniten, tulisi keskittyä riskiryhmien, eli iäkkäiden ja perussairaiden suojelemiseen. Epidemian etenemistä pyritään hidastamaan muun muassa sulkemalla kouluja, oppilaitoksia ja yliopistoja. Myös vierailuja terveydenhuollon yksiköihin rajoitetaan.Vinha_sairaalaan.jpg

HEPA-suodattimella varustetuilla ilmanpuhdistimilla saadaan vähennettyä koronavirusten määrää sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja mahdollisia tartunnan lähteitä. Tutkimuksen mukaan HEPA-suodattimet voivat ottaa kiinni käytännössä 100 % kaiken kokoisista hiukkasista mukaan lukien halkaisijaltaan 0,1 mikronin hiukkaset, joihin koronaviruksetkin lukeutuvat. HEPA-suodattimen läpi kulkeva jatkuva ilmavirtaus pitää huolen, ettei kosteutta pääse kertymään eikä siten mikrobien lisääntyminen suodattimessa ole mahdollista. Paras puhdistusteho saavutetaan yhdistämällä HEPA- ja aktiivihiilisuodatin, jolloin saadaan kiinni myös kaasumaiset epäpuhtaudet ja aerosolisoituneet nanohiukkaset.

Me ISEC:llä pyrimme omalta osaltamme vähentämään epidemian leviämistä. Vinha- ja Vire- ilmanpuhdistimia on jo nyt käytössä useissa sairaaloissa. Tutkimukset osoittavat, että ISEC:in ilmanpuhdistimilla voidaan vähentää tehokkaasti sekä viruksia ja bakteereja että sisäilmasta johtuvaa oireilua. 

Esitteessä on lisää tietoa ilmanpuhdistimiemme kyvystä ottaa kiinni viruksia.

 

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti ja toistaiseksi vallitsevalla tilanteella ei ole vaikutusta tuotteidemme tai palveluidemme toimituskykyyn.