#

Asiakas

Lisätietoa antaa
Ollimatti Hukkanen
Isännöitsijä, Tampereen Tilapalvelut

ollimatti.hukkanen(@)tilapa.fi

Näitä palveluja käytimme

Ilmanpuhdistin Kuulas+
Ilmanpuhdistin Kajo


 

Ilmanpuhdistimet akuutti apu ennen korjauksien aloittamista

Tampereen tilapalveluille ilmanpuhdistinhankinnat tulevat kilpailutuksen kautta ja ne hankitaan sisäilmaryhmän käsittelyllä ja päätöksellä puitesopimuskumppaneilta. ISEC on ollut Tampereen kaupungin ilmanpuhdistimien toimittajana jo vuodesta 2017 saakka. Kotimaisia ISEC:n suunnittelemia ja valmistamia Kajo ja Kuulas ilmanpuhdistimia on Tampereen kaupungin rakennuksissa noin sata.

Ilmanpuhdistimet ovat akuutti toimenpide sisäilmaongelmakohteissa, joihin on tulossa korjaus. Laitteet pyritään ottamaan käyttöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. "Käsitykseni mukaan käyttäjät on saaneet apua ilmanpuhdistimista. Niistä on todistettua terveydellistä hyötyä, mutta myös henkistä hyötyä, että asialle on pyritty tekemään jotain", kertoo isännöitsijä Ollimatti Hukkanen.

Hyvä palvelukokemus

Tampereen Tilapalveluille merkitsee ennen kaikkea palvelukokemus sekä sisäilmanpuhdistimien laatu ja kestävyys. On tärkeää, että laitteet saadaan kohteeseen nopeasti. Ollimatti Hukkasen mukaan palvelukokemus ISEC:n kanssa on ollut hyvä; yhdellä sähköpostilla tai tilauslomakkeella prosessi lähtee liikkeelle. ISEC:ltä ollaan aktiivisesti yhteydessä, jos on jotain kysyttävää. Jos jokin laite on pitänyt vaihtaa, se on korvattu uudella nopeasti.

Ollimatti Hukkanen muistelee, että aikaisemmin tuli joitakin valituksia laitteiden hurinasta. Vuosien aikana laitteet ovat varmastikin kehittyneet, koska enää sellaista palautetta ei ole juurikaan tullut.

Inspector Sec Oy:n tuotekehitys on asiakaslähtöistä ja jatkuvaa. Asiakaspalautteisiin voidaan reagoida lyhyessä ajassa, kun tuotekehityksestä, valmistuksesta, myynnistä, toimituksesta ja huollosta vastaa sama kotimainen yritys.

Tammelan koulun sisäilmaa puhdistavat
Kuulas ilmanpuhdistimet 

Tilojen käyttäjät kokevat, että sisäilma on raikastunut.", sanoo Tammelan koulun rehtori Matti Annala. Annala on Ollimatti Hukkasen kanssa samaa mieltä siitä, että ilmanpuhdistimilla on kahtalainen vaikutus. "Eivät ne lumelääkettä ole, kyllä niistä oikeasti hyötyä on, kertoo Annala, "Mutta ne myös rauhoittavat käyttäjiä, että sisäilma-asiat on otettu vakavasti ja niille on tehty jotain. Ilmanpuhdistimet eivät ole kovaäänisiä eivätkä laitteet herätä luokkatilassa mitään huomioita. Ne saavat rauhassa puhdistaa ilmaa". 

Lisää laitteita kohteisiin sisäilmatyöryhmän päätöksellä

Tampereen Tilapalveluille tulee usein tulee pyyntöjä, että käyttäjät haluaisivat lisää ilmanpuhdistimia. Uusien laitteiden hankkiminen kuitenkin edellyttää aina sisäilmaryhmän päätöksen.

Pienempiin kohteisiin voidaan toimittaa muutamia laitteita ilman isompaa suunnittelua, mutta suurempiin kohteisiin on tarpeen tehdä yksityiskohtaisempi suojaamissuunnitelma. Erilaisilla tiloilla on omat vaatimuksensa. Joskus saattaa riittää henkilökohtainen ilmanpuhdistin, kun taas suureen aulatilaan täytyy mitoittaa tehokkaampia laitteita. Laitteiden ulkonäöllä on merkitystä esimerkiksi aulatiloissa, joihin ihmiset ensimmäisenä saapuvat. Ollimatti Hukkasen mukaan ilmanpuhdistimet sopivat muotoilultaan julkisiin tiloihin.

Tampereella ISEC:n ilmanpuhdistimet ovat vuosien saatossa mahdollistaneet kymmenien sisäilmaongelmaisten rakennusten käytön turvallisesti.

kuulan ilmanpuhdistin
Tampereen virastotalo

Tampereen virastotalossa on useita ISEC:n ilmanpuhdistimia.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä asiakastarinat