Yritykset

# Sisäilma- ja kuntotutkimuspalvelut sekä kotimaiset ilmanpuhdistimet ja korvausilmalaitteet yrityksille valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Meiltä saat myös juridista neuvontaa ongelmatilanteisiin.

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut yrityksille

Tarjoamamme kannattavaan kiinteistönpitoon tähtääviä palveluita erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille. Sovellamme tutkimuspalveluissamme Terveet tilat -toimintamallia. 

Suunnittelemme ja valmistamme ilmanpuhdistimia, korvausilmalaitteita ja mittatilaustyönä tehtyjä suodatinmoduuleja väliaikaiseen terveydensuojeluun. Laitteet soveltuvat erityisesti elinkaarensa päässä oleviin rakennuksiin tai kohteisiin, joihin on lähiaikoina tulossa tutkimuksia tai korjauksia. Kotimaiset ja laadukkaat tuotteet soveltuvat myös pidempiaikaiseen käyttöön.

Palveluillamme ja tuotteillamme on jo satoja tyytyväisiä yritysasiakkaita. Voit lukea lisää tilaajien ja tilankäyttäjien kokemuksista Asiakastarinat ja referenssit -sivulta. Yritysasiakkaitamme ovat muun muassa SSAB, ABB ja Hoiva Mehiläinen.

 •  
Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiakaspalvelumme ja chat-palvelu avoinna ma–pe klo 9–16
info(@)isec.fi
050 386 9194

Ota yhteyttä

Tutkimuspalvelut yrityksille

Kattavat asiantuntijapalvelut erityisesti suuryrityksille

Suuryrityksissä ongelmatilanteet ja päätöksenteko muistuttavat paljon julkisyhteisöjen vastaavia. Siten myös palvelut muistuttavat paljon julkisyhteisöille tarjottavia palveluja:

 • ISEC Sisäilmakysely
  Terveysriskipohjainen laaja näkökulma ja ongelmanratkaisu vaikeisiin kriisi-, epäluottamus-, oireilu- ja olosuhdeongelmakohteisiin
   
 • Kuntoarviot, PTS ja DD
  Rakenteiden ja talotekniikan elinkaareen perustuva ennakoiva kiinteistönpito sekä kiinteistökauppojen riskeihin liittyvät selvityspalvelut
   
 • Haitallisen altistumisen minimointi
  Innovatiiviset laite-, säätö- ja tiivistysratkaisut myös vaurioituneiden rakennusten pitämiseksi turvallisessa ja terveellisessä käytössä
   
 • Kartoituskäynti
  Keskisuurten yritysten ongelmat ja päätöksenteko voivat vaihdella paljon. Nopein tapa päästä kiinni ongelmien syistä ja mahdollisista ratkaisuista on kutsua ISEC:n asiantuntija kartoituskäynnille. Varaa aika kartoistuskäyntiin vaivattomasti yhteydenottolomakkeella.

Tarjoamme palveluita myös pienyrittäjille

Sisäilmaongelmatilanteisiin liittyvät lainsäädännön velvoitteet ja ongelmanratkaisu voivat aiheuttaa pienyrittäjälle vaikeita ja kuormittavia tilanteita. Kerromme sinulle nopeasti keskeiset velvoitteet ja autamme sinua selättämään ongelmat nopeasti, taloudellisesti ja järkevästi. Lisätietoa saat pienyrittäjän sisäilmaoppaasta.

Ilmanpuhdistin- ja korvausilmalaiteasioissa ota yhteys alueellasi toimivaan
sisäilmakoordinaattoriimme!

Etelä-Suomi
Kari Aspbäck
Sisäilmakoordinaattori
044 725 6371

Pirkanmaa ja Pohjanmaa
Johanna Marttala
Sisäilmakoordinaattori
040 707 5411

Pohjois-Suomi
Joel Huotari
Myyntijohtaja (tekniset laitteet ja ratkaisut)
045 133 8567

Tutkimuspalveluasiossa ota yhteyttä alueellasi toimivaan
sisäilmatutkijaamme!

Pohjois-Suomi
Mikko Salin
Johtaja (tutkimuspalvelut),
FT, työterveyshuollon asiantuntija,
Rakennusterveysasiantuntija,
RTA C-25535-26-20
045 866 2929

PK-seutu, Uusimaa
Pekka Salin
FM (kemia),
Rakennusterveysasiantuntija,
RTA C-25716-26-20,
Kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset
045 601 5418

Pirkanmaa, Päijät-Häme, Keski-Suomi ja Etelä-Pohjanmaa:
Elina Kaitajoki
Sisäilma- ja kuntotutkija
Kosteusvaurion kuntotutkija (KVKT)
044 250 5555